O nama | Hyundai, Kia auto delovi, prodaja, rezervni | Južnokorejski delovi

Hyundai i Kia delovi | Kribzon Beograd


Hyundai i Kia delovi

Kribzon je osnovan 2014. godine i specijalizovan za prodaju rezervnih delova za automobile Hyundai i Kia. Od svog osnivanja konstantno proširuje prodajnu mrežu na tržištu Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Kosova. Od 2016. godine počeli smo sa uvozom delova za Chevrolet i Daewoo vozila.

Kribzon je tokom svog postojanja postigao stručna znanja i jedinstvena iskustva. Vremenom, prilagođavajući se rastućim potrebama zbog sve zahtevnijeg tržišta, Kribzon je izrastao u veleprodaju koja teži ka tome da postane firma od visokog regionalnog značaja. Krajem 2017. godine počela je sa radom maloprodaja koja je promenila lokalnu praksu usluge, umesto OTC klijenti su usluženi kroz direktan kontakt sa personalizovanim prodavcem.

Poseban akcenat poslovne politike Kribzona je na konstantnom praćenju razvoja informacionih tehnologija. Jedan od prioriteta je i ulaganje u edikaciju zaposlenih, organizaciju rada, što podiže kvalitet tržišnog nastupa i broj zadovoljnih kupaca.

Asortiman, kvalitet i cena delova kao i stručna pomoć, usmereni su u cilju zadovljavanja potreba svih naših kupaca. Najveća komparativna prednost preduzeća je lager, koji po širini i dubini, značajno prevazili konkurenciju i omogućava kupcu da sve što mu je potrebno dobije na jednom mestu.

Tokom svog postojanja Kribzon je izgradio dugoročne uspešne odnose sa domaćim i inostranim partnerima. Njihovo unapređenje i očuvanje su preduslov za konstantno podizanje kvaliteta u zadovoljenju potreba tržišta i razvoja firme u budućnosti.